Neem je ontbijt serieus. Dat doen wij ook.

Banner Ontijt Serieus Blog

Onze levens zijn drukker dan ooit. In een wereld vol veranderingen racen we continu tegen de klok. Er is vaak weinig tijd tussen verschillende activiteiten, waardoor een gezonde maaltijd bereiden vaak overgeslagen wordt. Er wordt steeds vaker gekozen voor een snelle hap onderweg, wat meestal niet heel gezond uitpakt.
De dag met een gezond maaltijd te starten is daarom belangrijker dan ooit. Het eten van een supergezond en voedzaam ontbijt is de perfecte manier om wakker te worden na een lange en goede nachtrust. Het ontbijt is een uiterst belangrijke maaltijd omdat het invloed heeft op je lichaam en geest.

Ons Shake2Day Duo Packs zijn uniek. Wij zijn, tot nu toe, de enige op de markt die als ontbijt een combinatie van een shake en een noten & fruitreep (onze Break) aanbiedt. Het pakket is ideaal voor een drukke start van je dag waar je geen tijd hebt om een gezonde, voedzame maaltijd te bereiden.

 

1. In één keer eten, of verdelen over 2 eetmomenten?

Het is wetenschappelijk bewezen dat het beter is om een maaltijd te verdelen over twee eetmomenten. Er wordt geadviseerd dit te verspreiden en om de 2,5 uur te eten. Dat heeft alles te maken met bloedsomloop, energiepijl, suikerspiegel en dergelijken. Daar hebben wij op ingespeeld met de ontbijten van Shake2Day. Je neemt de Shake als ‘maaltijd’ en de break als ‘tussendoortje’..
Op deze manier krijg jij het juiste aantal calorieën binnen voor 1 volledige maaltijd, terwijl deze is opgedeeld in 2 makkelijke eetmomenten.

 

2. Voedzaam, gezond en compleet.

Een Shake2 Day Duo Pack verzorgt jouw lichaam en geest met de volledige voedingsbehoeften van één dag.Shake2Day Shake en Shake2Day Break Een Shake bevat 70% vitaminen + 50% mineralen van het RDI* en een Break bevat 30% vitaminen + 30% mineralen van het RDI*. Samen zorgen ze voor 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen en 80% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid mineralen. De Shake bevat ook 5000 Orac antioxidanten. Dat staat ook gelijk aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Orac (Oxygen Radical Absorbance Capacity) is een methode om de hoeveelheid antioxidanten in voedsel te testen en te meten. De ontbijt is dus zeer compleet.

*RDI = Reference daily intake

 

3. De duopakketten van Shake2Day zijn verkrijgbaar in de varianten Light en Regular.

De Duo Packs zijn aangepast op de dagelijkse voedingsbehoeften. Niet iedereen heeft dezelfde behoeften in voeding per dag, daarom hebben we 2 versies. Onze Lightversie (504 kcal) bevat minder calorieën dan de Regularversie (640 kcal). De Lightversie is dus ideaal voor mensen die minder calorieën nodig hebben of minder calorieën willen nemen op een dag – omdat ze misschien willen afvallen?  Voor alle andere mensen is de Regularversie geschikt. Het bevat het aantal calorieën van een volledige maaltijd volgens de Referentie Dagelijkse Inname (RDI).

 

4. Geen voedselverspilling

Voedselverspilling is een groot probleem. Zeker in deze tijd. Elke Nederlanders gooit gemiddeld 135 kilo voedsel weg per jaar. We kennen het allemaal: we vergeten dat we voedsel in huis hebben, we kopen te veel voedsel in, noem het maar op. Met Shake2Day gooi je niks weg, omdat je precies genoeg hebt. Ook zijn de producten minstens 1 jaar houdbaar. De ontbijt maaltijden zijn handig per portie verpakt, waardoor je ook daarvan geen voedsel hoeft weg te gooien.

 

5. Vegan en toch eiwitrijk!

De trend om te kiezen voor een veganistische en plantaardige levensstijl is in een stroomversnelling geraakt. Daar hebben wij op ingespeeld en daarom zijn de Break en de Light- en Regular Ontbijtshakes volledig vrij van dierlijke producten. Jij als veganist kan dus met een gerust hart het ons Shake2Day Duo Pack gebruiken. In de Light- en Regular Ontbijtshakes hebben we pompoeneiwit, soja-eiwit en chia-eiwit gebruikt om jou te voorzien van de nodige eiwitten. Dit is iets extra’s wat onze Ontbijtshakes bieden, want je hoeft natuurlijk niet per se een veganist te zijn om te genieten van Shake2Day.