Product

Shake2Day is een volledig compleet ontbijtconcept wat een extra toevoeging of geheel ter vervanging van traditioneel dieet kan zijn. Deze future lifestyle food bevat elke voedingsstof die lichaam en geest nodig hebben. Shake2Day biedt verschillende concepten aan. Elke ontbijt maaltijd is individueel verpakt en bevat de nodige voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vezels, vetten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega 3 & 6.

  • Ontbijtshake Light (Vanille, Chocolade, Cappuccino)
  • Ontbijtshake Regular (Vanille, Chocolade, Cappuccino)
  • Ontbijtshake Sport (Vanille, Chocolade, Cappuccino)
  • Shake2Day Light Duo Pack (Shake + Break)
  • Shake2Day Regular Duo Pack (Shake + Break)
  • Break (noten- en fruitreep)

U kunt u zich beter afvragen, waarom niet? Shake2Day is makkelijk, gezond en betaalbaar!

Shake2Day ontbijt maaltijden zijn wetenschappelijk ontwikkelt en verzorgen ons lichaam en geest met alle aanbevolen voedingstoffen. Een volledig compleet ontbijt bereiden is best ingewikkeld en tijdrovend. Onze drukke en hectische levensstijl vraagt daarom naar nieuwe oplossingen voor oude en slechte eetgewoontes. Shake2Day biedt u een gemakkelijk en gezond alternatief voor ontbijt met de daarbij behorende tussendoortjes. Ons ontbijt bevat een gebalanceerde mix van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitamines, mineralen, antioxidanten, omega’s 3&6 en Superfoods.

Shake2Day adviseren wij ter vervanging van uw ontbijt

Om je suikerspiegel en energie op pijl te houden gedurende de dag, volgen wij het wetenschappelijke advies om elke 2,5 uur iets te eten. Zo biedt Shake2Day de ontbijt maaltijden Light en Regular aan in een duo pakket: 1 ontbijt maaltijd bestaat uit 2 eetmomenten: een shake en een noten- en fruitreep: onze Break. Samen vormen zij een volledig ontbijt en verzorgen jou met 100 % vitaminen en 80 % mineralen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voedingsstoffen.

  • 07:30 Ontbijt – Shake
  • 10:00 Tussendoortje – Break

Ja, het is totaal geen probleem wanneer je alleen een light of een regular shake drinkt. In alleen een Ontbijtshake Light of Ontbijtshake Regular zitten 70% vitaminen (RDI), 50% mineralen (RDI) en 70% omega 3&6 (RDI). Verder zijn deze shakes ook rijk aan vezels, rijk aan eiwitten en is er geen suiker aan toegevoegd.

Jazeker, het is totaal geen probleem om een break te eten zonder een shake! Shake2Day Break is een gezond tussendoortje met vitaminen (30% RDI) en mineralen (30% RDI).

Nee, het kan geen kwaad om extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Het lichaam neemt de voedingstoffen op die het nodig heeft. Wanneer het lichaam te veel voedingsstoffen binnenkrijgt, stoot het lichaam deze stoffen uit via de ontlasting.

Algemene Vragen

De kwaliteit van Shake2Day wordt gegarandeerd door ons IFS certificaat. Een IFS certificering toont aan dat de gecertificeerde bedrijfsprocessen geschikt zijn voor het waarborgen van voedsel en/of veiligheid van het product. IFS Certificering is voor producenten van levensmiddelen.

Shake2Day is ongeveer 12 maanden houdbaar. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking. Na openen van de verpakking raden we aan de producten binnen 24 uur te consumeren.

Shake2Day is vooral voedzaam voor volgroeide mensen. Het is niet voor kinderen gemaakt.

Ja, de Break, Ontbijtshake Light en Ontbijtshake Regular zijn vegan!

De Sport Shake is vegetarisch maar niet volledig vegan. Dat komt omdat er in de Sport Shake wei-eiwit zit.

Ja, dat kan. Om af te vallen moet je ervoor zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je lichaam verbruikt. Dat is niet altijd makkelijk. Een tekort aan voedingsstoffen zorgt voor een verhoogde eetlust. In Shake2Day zitten alle voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft en een grote hoeveelheid eiwitten en vezels.

Met Shake2Day kun je exact bepalen hoeveel calorieën je binnen krijgt!

Order info

Dat kan via de SHOP op onze Shake2Day website.

Er zijn verschillende manieren waarmee u kunt betalen op Shake2Day.com. Namelijk: IDeal, SOFORT, Bancontact, PayPal, Creditcards (Mastercard en Visa) of per bankoverschrijving (hiervoor graag contact opnemen met de klantenservice).

In de Benelux duurt het ongeveer 2 à 3 werkdagen. Binnen Europa maar buiten de Benelux is de levertijd ongeveer 3 à 4 werkdagen. Buiten Europa proberen wij altijd binnen 6 werkdagen te leveren. Je ontvangt na de bestelling altijd een track en trace code om je pakket te kunnen volgen.

Als je een bestelling bij Shake2Day plaatst, kun je er voor kiezen om deze bestelling maandelijks binnen te krijgen voor een lagere prijs. Stel je wilt elke maand 9x Ontbijtshake Light Cappuccino en 9x Ontbijtshake Light Chocolade ontvangen, kun je de bestelling omzetten naar een maandelijks abonnement. Je kunt de inhoud van het pakket op elk moment aanpassen naar wat je wil!

Als het pakket niet geleverd kan worden (tenzij het ligt aan de bezorgservice ) of niet opgeëist of geweigerd is, dan ben je verantwoordelijk voor het volgende:
– Verzendkosten van de originele zending en de retourzending
– Heffingen, belastingen en/of douanekosten die worden gemaakt op het pakket voor zowel de originele zending als de retourzending.
Het bedrag van deze kosten worden afgetrokken van je terugboeking.