Media

Neem je ontbijt serieus. Dat doen wij ook.

Onze levens zijn drukker dan ooit. In een wereld vol veranderingen racen we continu tegen de klok. Er is vaak weinig tijd tussen verschillende activiteiten, waardoor een gezonde maaltijd bereiden vaak overgeslagen wordt. Er wordt steeds vaker gekozen voor een snelle hap onderweg, wat meestal niet heel gezond uitpakt. De dag met een gezond maaltijd (…..)

Lees verder

Wil je gezond ontbijten?

Wil jij snel en gezond ontbijten? Dan ben je volgens dit onderzoek niet de enige. Onderzoek DSM DSM (een internationaal wetenschappelijk bedrijf op het gebied van gezondheid en voeding) heeft onlangs een onderzoek gepubliceerd over het ontbijt en de ontbijtgewoontes. Maar liefst 78% van de ondervraagden geeft aan dat ze snelheid de belangrijkste factor vinden (…..)

Lees verder

De voedingsdriehoek staat op zijn kop!

Al ruim 20 jaar biedt de bekende voedingsdriehoek een visuele samenvatting van hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet. Nu heeft het Vlaams Instituut Gezond Leven de driehoek volledig omgegooid. Het staat nu op zijn kop!   Wat anders is in de nieuwe voedingsdriehoek De nieuwe driehoek staat op zijn kop. Om te vermijden dat wat (…..)

Lees verder

Sport shake van Shake2Day: de meest complete sport shake ooit!

  De interesse voor een meest complete en gezonde voeding blijft groeien, waardoor steeds meer mensen sport shakes of eiwitshakes gebruiken als een manier om gewicht te verliezen of hun sportieve prestaties te verbeteren. Maar is het ook echt nodig? En zijn deze eiwitshakes of sport shakes ook werkelijk gezond? In onze blog willen we (…..)

Lees verder