Retourbeleid

We hopen dat je ontzettend blij bent met wat Shake2Day je geleverd hebt. Als je onverhoopt een product wil retourneren, dan staan we voor je klaar. Er zijn een paar belangrijke dingen die je moet weten wanneer je een product terugstuurt:

  • Je hebt 14 kalenderdagen om een product terug te sturen vanaf het moment dat je hem hebt ontvangen.
  • Alleen producten die direct bij Shake2Day zijn gekocht kunnen teruggestuurd worden. Producten die zijn gekocht bij retailers of winkels moeten volgens hun eigen retourbeleid afgehandeld worden.
  • Voordat je het product terugstuurt dien je per e-mail de reden van terugzending samen met de aankoop factuur te sturen naar customerservice@shake2day.com
  • Zorg ervoor dat het product in zijn originele verpakking wordt teruggestuurd.
  • Geopende verpakkingen kunnen niet teruggestuurd worden.
  • Na goed ontvangst van de terug gestuurde goederen worden de goederen vergoed met vermindering van transportkosten.

 

Retourneren

Om een product terug te sturen, stuur je het pakket terug samen met een kopie van de aankoopfactuur.  Verstuur de doos naar het volgende adres:

Shake2Day
Kerkhofstraat 21
5554 HG, Valkenswaard
Nederland

 

Geld terug

Zodra we jouw pakket hebben ontvangen in lijn met ons retourbeleid, zetten we het proces in gang om jouw geld terug te boeken. Hoe het wordt teruggeboekt, hangt af van je initiële betaalmethode. Dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt om te betalen, wordt gebruikt om je geld terug te storten.