Wat is Shake2Day?

Shake2Day is een gezonde ontbijtmaaltijd. Het zit boordevol eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, omega’s, vitamines, mineralen, antioxidanten en heeft geen toegevoegde suikers. Shake2Day is een op wetenschap gebaseerde superfood en voldoet aan alle waarden op het gebied van voedselveiligheid, voedselkwaliteit, gezondheids- en voedingswaarden. Het voldoet aan de hoge eisen van de voedingsadviezen van de European Food Council (EUFIC) voor een dagelijkse inname van macro- en micronutriënten.

Shake2Day heeft een romige haversmaak met een vleugje vanille, chocolade, koffie of fruitsmaak. Dankzij de makkelijke eenpersoonsverpakking heeft het een lange houdbaarheid en dus wordt er geen voedsel verspild.

Shake2Day is betaalbaar en begint bij slechts € 1,44 voor een Ontbijtshake. Het bespaart u ook kostbare tijd in de ochtend. Je maakt een volledig ontbijt in minder dan een minuut. Eenvoudig klaargemaakt, eenvoudige schoonmaak, geen uitgebreide boodschappen of voorbereidingen. Het is het perfecte ontbijt voor de tijd waarin we leven. Shake2Day is veganistisch, snel, betaalbaar, heeft geen ingewikkelde recepten en maakt een einde aan het tellen van calorieën. Gewoon mixen en drinken. En dan, ga er op uit en Shake2Day.

Houd je ontbijt krachtig.

De Shake2Day Shake bevat 70% omega 3 en 6, 50% mineralen, 70% vitamines, 100% antioxidanten, 30% eiwitten en 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels in voedingsstoffen.

De Shake2Day Break (de noten- en fruitreep) vult de shake aan met een extra dagelijkse inname van vitaminen en mineralen van 30%. Het maakt je ontbijt compleet en geeft je dat extra vleugje energie.

Ontbijtshake Light

Ontbijtshake Light is een maaltijdvervangende shake die zo’n 295 calorieën bevat. Deze shake is zeer geschikt voor mensen die wat minder calorieën willen nuttigen voor gewichtsverlies of omdat ze gewoon minder calorieën nodig hebben per dag. Deze shake bevat evenveel vitaminen, mineralen en omega’s 3&6 als de regular- en sportvariant. Ideaal te combineren met een Break om jouw ontbijt compleet te maken.

Ontbijtshake Regular

Ontbijtshake Regular is een maaltijdvervangende shake die zo’n 430 calorieën bevat. De Ontbijtshake Regular is geschikt voor mensen die een normale lichaamsbouw en per dag een normale energieverbranding hebben. Deze shake bevat evenveel vitaminen, mineralen en omega’s 3&6 als de light- en sportvariant. De Ontbijtshake Regular is ideaal te combineren met een Break om jouw ontbijt volledig te maken.

Shake2Day Sport

Ontbijt Sportshake is een maaltijdvervangende shake die zo’n 630 calorieën bevat. Deze shake is zeer geschikt voor mensen die intensief sportief bezig zijn, waarbij het spierherstel een belangrijke rol speelt. Wei-eiwitconcentraat is hiervoor het ideale eiwit. Onze Sportshake bevat evenveel vitaminen, mineralen en omega’s 3&6 als Light en Regular. Dankzij het hoge aantal eiwitten in de shake, is onze Sportshake ook goed te gebruiken als proteïneshake.

  • Sportshake bevat 630 kcal per shake.
  • 30g wei-eiwitconcentraat

Break

De Break is een noten- & fruitreep, aangevuld met vitaminen en mineralen. Het is een ideaal tussendoortje die een maaltijd compleet maakt en voor extra energie zorgt. Repen worden vaak gebruikt als 10- of 4uurtje, oftewel: een lekkere en gezonde snack voor tussendoor.

  • 1 Break noten&fruit bevat 210 Kcal.
  • Bevat 30% vitaminen (RDI)
  • Bevat 30% mineralen (RDI)